Пампорово Байк Фест 2016

Готови ли те за четири дни изпълнени с много екшън, положителни емоции и адреналин? Ако отговора е да, то със сигурност е време да запазите датите 23-26 юни и да станете част от едно от най-големите и инетерсни байк събития за годината - Пампорово Байк Фест!

Подготвяме ви един дълъг уикенд изпълнен с множество интересни събития, непредсказуеми надпревари и каране в планината с добри приятели! А какво точно ще се случи? - Ето някои от основните акценти в програмата:

--> Откриване на летния сезон в Пампорово - ще ви зарадваме с много нови елементи, подобрения по съществуващите трасета, както и едно изцяло ново трасе за "Family Downhill"! Очаквайте също така цялостно реновираното и подобрено трасе "The Flow", което е любимо на мнозина и именно заради това ще се постараем да не ви разочароваме. Подготвяме ви още много изненади, а за да не изпуснете нещо следете фейсбук страницата на Велопарк Пампорово! ;)

--> Pamporovo Bike Cup - Традиционното ни състезание по спускане в Пампорово, ще се проведе за 4-ти пореден път. като тази година ще бъде втори кръг от Българските Даунхил Серии! Подготвяме ви интересни промени по трасето и очакваме и силно международно участие - пригответе се за много екшън и оспорвана надпревара!

--> Pamporovo XCO Cup - след едногодишна пауза състезанието в дисциплина кроскънтри олимпик се завръща с нови сили! Трасето, което ви подготвяме е доста технично и разнообразно - готово да изпита уменията ви до краен предел ;) Състезанието е втори кръг от Българските ХСО Серии и е включено в държавния календар.

--> Kids Down The Hill - състезание в дисциплина спускане за деца на възраст между 12 и 16 години. Детската надпревара ще се проведе за втори път в курорта, а интересното тази година е, че състезанието ще бъде първия кръг от Българските Детски Серии! Целия турнир ще включва общо 4 старта и се има общо класиране и ранкинг система - също както при големите ;) Очакваме надпреварата да е много интересна и каним всички наши малки приятели да се включат :)

--> Pamporovo 4X - Състезание в дисциплина форкросс - една от най-зрелищните и атрактивни дисциплини в планинското колоездене изобщо! Трасето в Пампорово е на много високо ниво - включва множество големи скокове с размери над 10 метра и е приемало състезания от най-висок ранг - Европейски шампионат през 2013 и финалния кръг на Световните 4X серии през 2014-та! Зрелището е гарантирано - не го изпускайте!

--> Кино вечер - За втора поредна година ще зарадваме всички кино манияци с премиерата на един от най-дългоочакваните байк филми - Not 2 Bad, който излиза точно по това време и прожекцията му в Пампорово, ще е и една от първите в света! А за да бъде изживяването пълно, ще направим и официалната премиера на официалния видео клип от BG Urban Series 2016!

--> Байк Парти - и разбира се накъде е един фест без шумно парти с много танци и хубава музика?!

Очаквайте още приятни изненади през следващите дни, а за да не изпуснете нещо следете и страницата на събитието във фейсбук!

Регистрацията за участие в състезанията стартира от днес, така че всеки които иска да се включи в някоя от надпреварите е необходимо да се запише предварително онлайн, като попълни акредитационната форма тук - очакваме ви!

Поздрави от нас и до скоро! ;)