Пригответе се за много силни емоции и приятни изненади, защото на 7-9 октомври ще се проведе четвъртото поредно издание на Витошката надпревара. По традиция ще се опитаме да „закрием“ байк сезона по възможно най-добрия начин и се надяваме и вие да се включите! ;)


Тази година отново ще станем свидетели на едно от най-интересните състезания по спускане за сезона, което освен всичко ще бъде и 5-ти, финален кръг от Българските Даунхил Серии! Именно по трасето на Драгалевци с интересни промени, ще се решат новите шампиони на България за 2016 година!


Нещо ново и интересно, което ще се случи по време на Home Mountain Bike Cup е четвъртия кръг от Българските XCO Серии, който ще предизвика някой от най-добрите родни крос-кънтри състезатели, както и всички любители колоездачи, готови да изпитат уменията си. Състезанието се организира от нашите приятели от вело клуб Мамут, които ви подготвят много интересно и технично трасе по което да проверите възможностите си ;)


Регистрацията за участие в състезанията по DHI и XCO е отворена и ще бъде активна до 7 октомври!


По традиция и тази година ще се опитаме заедно с вас да успеем да организираме хубава фото изложба, на която да се насладим всички заедно в петък вечер преди състезанието. Идеята ни този път е малко по-различна и много ще се радваме ако повече от вас се включат.


И така....


Предизвикваме ви да се разровите из архивите си, да си припомните много яки спомени гледайки снимките и да споделите най-силните с нас! ;) Нека си спомним или да изживеем наново някои епични моменти от миналото и разбира се да се посмеем заедно. Който иска да се включи нека изпрати до 5 избрани свои снимки на имейл izlojba@conceptcreative.org до 3-ти октомври, като ще е хубаво да напише и няколко реда с историята на кадрите. Снимките за изложбата ще бъдат селектирани от компетентно жури, което ще бъде натоварено с тежката задача да подбере най-силните кадри от миналото! Ограничения няма – бъдете креативни! ;)


Home Mountain Bike Cup 2016 се очертава да е най-силния до сега – не го изпускай!


За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас тук