Трима родни колоездачи ще вземат участие в едно от най-трудните ендуро състезания в света!

Състезанието ще се проведе този уикенд във Финале Лигуре, Италия и в него ще се включат над 500 участници от цял свят. Българските състезатели - Иван Колев, Боби Крумов и Добромир Добрев, ще бъдат изправени пред изключително тежка и оспорвана надпревара – 7 специални отсечки, над 100 км интензивно каране с 3250 метра обща денивелация и конкуренцията на едни от най-добрите състезатели в цял свят.

През 2015 страната ни за първи път имаше свой представител в състезанието – Иван Колев от отбора на Рам Байкс. Иван е един от най-проспериращите родни състезатели, победител в миналогодишното издание на Българския ендуро шампионат, както временен водач в тазгодишното издание на турнира. Това е второто участие на Колев в мащабния форум и както сподели с нас тази година се чувства доста по-уверен и до този момент е доволен от карането си.

Другите родни представители – Боби Крумов и Добромир Добрев са двамата подгласници в миналогодишното издание на Българските Ендуро Серии и също са много изявени на родната сцена. Двамата притежават много големи умения и имат шансове за добро класиране.

Осмият финален кръг на Световните Ендуро Серии ще се проведе на 1 и 2 октомври по изключително трудните и технични трасета, които ще определят ендуро шампионите за 2016. Пожелаваме успех на нашите момчета и очакваме добри новини от Италиянска ривиера.

Участието на родните състезатели се случва със съдействието на Рам Байкс, ЛИДЛ България, Roobar, Harmonika и др.