Ето че наближава и втория кръг от ХСМ сериите, който тази година ще бъде в Казанлък, по време на четвъртото поредно издание на събитието "Спици и бодли" на 12 май!

По традиция оосвен колоездачното състеззание и състезанието за бегачите, събитието предлага бодата разнообразна програма с всякакви други активности и забавления. 

Фестивала ще започне в петък вечер (10.05.2019) с организиране на палатков лагер и лятно кино.

На следващия ден (11.05.2019) ще продължи с музикална сцена и възможност да изпитате от първа ръка изживяванията като акро-йога, да се полюшкате в хамачната градина на Айляк хамак, да изпробвате конна езда и куп други активности на открито. Естествено ще има и това-онова за хапване и пийване :)

Стартът тази година ще бъде в неделя (12.05.2019)

ЗА КОЛОЕЗДАЧИТЕ: Трасетата традиционно ще бъдат две - късо (37 км) и дълго (47 км). Имайте предвид, че разликата между двете трасета е не само в дължината, но и в трудността, затова препоръчваме дългото трасе за състезатели с повече опит в планинското колоездене :) Задължително е всички състезатели да бъдат с каски! Тази година ще имаме и отборно класиране за велосипедните отбори, затова ако имате отбор - не забравяйте да го въведете при регистрация.

РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА СЪСТЕЗАНИЕТО вече е активна и може да бъде намерена тук 

За всякаква допълнителна информация можете да следите събитието във фейсбук