Добре дошли в сайта на Българските Колоездачни Серии!

Тази плаформа има за цел да обедини няколко големи състезания по планинско колоездене в различни дисциплини и да създаде система за администрирне на отбори и индивидуални състезатели. Всички състезания в календара са отвърдени и се провеждат под един общ регланемт публикуван на сайта в раздел "Документи", както и общо класиране и ранкинг система.

До този момент са потвърдени общо 22 старта раздалени в серии - Български Ендуро Серии, Български Даунхил Серии,  Български Детски Серии и Български ХСО Серии, като се очаква броят на стартовете още да се увеличи.

Целият календар на събитията можете да намерите в раздел "Състезания" в менюто най-отгоре. До всеки един от стартовете в менюто ще видите бутон със стрелка от който можете да изтеглите програма и пълното класиране ако старта е минал. Избирайки някое от състезанията влизате в последващо меню с класиранията във всяка една категория поотделно, както и спечелените точки от състезател в дадения старт. Ако искате да видите повече за даден състезател е необходимо да кликнете върху името му и директно ще видите в кой/и от стартовете е участвал, как се е класирал и др.

Всеки един от участниците в което и да е от състезанията автоматично бива добавен в системата и получава свой индивидуален код, с който в последствие може много лесно да подаде заявка за участие е някое от предстоящите събития. Молим всички състезатели да проверят въведените данни и ако има нещо грешно да ни информират, за да го коригираме. Също така е важно да запомните индивидуалния си код и следващия път при регистрация за участие в състезание да го използвате.

Временното класиране от проведените до този момент състезания е добавен в раздел "Ранкинг" на сайта и ще се актуализира след всеки старт. Годишното класиране от всички състезания e разделено на категории и дисциплини.

Към момента продължава да се работи по системата и ще сме ви благодарни ако попаднете на някъв проблем или "бъг" да ни информирте, за да можем да го отстрананим. Също така искаме да помолим всички треньори и/или отборни мениджъри да се свържат с нас, защото в най-скоро време ще можем да им предоставим достъп до системата, където ще могат да администрират състезателите си, да получат подробна инфрмация за предстоящите и отминалите стартове, както и да поддават заявки за целия календар по много улеснена процедура.

За всякакви въпроси, информация за спонсори и други запитвания можете да се свържете с нас на contact@race-series.com или +359 893 831 559